Cotat cu o avere de 23 milioane euro în Top 300 Capital din 2010, Marcel Borodi spune că această perioadă de criză nu i-a adus mari pierderi, competiţia de pe piaţă, intensificată de lipsa lichidităţilor, fiind benefică afacerilor.

Hobby de milionar

Milionarii români iubesc aventura, este de altfel o certitudine. Dacă unii preferă sporturile nautice sau măcar croazierele de lux, alţii îşi petrec vacanţele hoinărind pe potecile munţilor. Marcel Borodi nu face excepție, acesta fiind un împătimit al drumețiilor. IT-ist de profesie, milionarul îmbină cu succes integrarea sistemelor software cu drumeţiile montane.
„Hobby-ul meu constă în a face drumeţii montane, destinaţiile preferate de vacanţă fiind Alpii, inclusiv Alpii Transilaviei, adică Meridionalii noştri, cât şi Mediterana. Vreau să văd atât munţii, cât şi marea din diverse unghiuri”, spune milionarul clujean.
Marcel Borodi a fondat alături de soţia sa, Sorina, în 1991 firma Brinel. Borodi a decis să demareze o afacere proprie şi a ajuns să deţină o companie care s-a dezvoltat într-un grup format din mai multe firme cu activităţi nu doar la Cluj, ci şi la Bucureşti, Sibiu, Oradea şi Timişoara.