British Airways a anunţat că Directorul Comercial pentru România, Bulgaria şi Moldova, Emil Delibashev, a fost numit Director Comercial pe zona Balcani.

Astfel, zona sa de activitate se va extinde, încluzând următoarele ţări: România, Bulgaria, Slovenia, Macedonia, Croaţia, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia, precum şi Albania.

Delibashev a preluat responsabilitatea managerială pentru noile ţări începând cu 1 mai 2009. 0-30178-001.jpgNumirea a survenit în urma recentelor schimbări manageriale şi se aliniază unor structuri de conducere din spaţiul Central şi Est European.

Delibashev lucrează în cadrul British Airways de 10 ani, pornind de la postul de coordonator de călătorii şi Account Manager în Bulgaria, până în 2001 când a fost numit în funcţia de Director Comercial. În anul 2007 acesta a preluat funcţia de conducere şi pe România şi de atunci a contribuit la dezvoltarea British Airways pe aceste pieţe într-un mediu comercial dificil în cadrul industriei aerine.

Urmând studii de Turism Internaţional, Emil Delibashev a ales o carieră în industria turismului, lucrând în prealabil în cadrul unor tour operatori bulgari şi britanci.

SURSA: British Airways