Mama Alexandrei Măceșanu a povestit joi despre coșmarul prin care trece zilnic, din ziua în care fiica ei a dispărut după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă. Mama Alexandrei spune că încă are speranță și că așteaptă ca într-o zi să-și vadă copilul intrând pe poartă.

„La început, când copilul meu a sunat la 112, am avut încredere că până seara copilul meu va veni acasă, că îl vor găsi. Dar nu s-a întâmplat așa. A trecut o lună și două săptămâni. Incompetența autorităților e de vină. Chiar așa să nu găsești? Dacă eu mă duc să fur ceva, imediat m-ar găsi. Sau dacă merg să bat pe cineva, la fel. Dar pe copilul meu răpit nu l-au găsit.  Stăteam lângă telefon și cum suna răspundeam. Am trăit cu inima care-mi bătea non-stop. Inima îmi spunea că mi-au găsit fata”, a explicat mama Alexandrei la Antena 3.

Femeia a povestit și momentul în care a vorbit cu Gheorghe Dincă la telefon și i-a spus că a plecat cu Alexandra la mare și apoi în Anglia, la muncă.

„Soțul meu a fost sunat de mai multe ori și când răspundea, bărbatul respectiv închidea. S-a nimerit să răspund și eu. Mi-a zis foarte relaxat că au plecat la mare și de acolo merg în Anglia, la muncă, să facă bani. Și i-am spus cum să pleci, domne, în Anglia, cu copilul meu, când dumneata ești mult mai în vârstă decât mine. Mi-a spus mamă soacră. I-am spus că după voce ești mult mai în vârstă”, a mai spus femeia  la TV.