Nu mai spunem de explozia firmelor de curierat, care, în cazul în care ai un document care vrei să ajungă urgent, îți pot aduce corespondența oriunde te afli. Apare atunci întrebarea: ce nevoie mai avem de cutii postale clasice, de genul celor întâlnite la casă ori la bloc? Mai primește cineva corespondența în sistem clasic, în secolul 21? Răspunsul este unul categoric afirmativ. 

Câtă vreme vor exista instituții publice, dar și nevoia de a intra în posesia unor documente sau a tipăriturilor în format fizic, vom avea și cutii poștale bloc. Din acest punct de vedere, euromag.ro este printre puțini producători și distribuitori de cutii poștale bloc, pe întreg teritoriul României. 

Să vedem, în câteva cuvinte, care sunt produsele de care poți beneficia de la euromag.ro, fie în calitate simplu locatar, fie ca reprezentant al unei asociații de proprietari sau de locatari. 

Cutii poștale colective

Primele care îți vin în minte atunci când cauți cutii postale bloc sunt acele cutii colective, în care un perete întreg e ocupat cu căsuțe numerotate pentru primirea corespondenței. Surprinzător sau nu, acest aspect nu s-a schimbat foarte mult odată cu trecerea anilor și a deceniilor. 

Practic, câtă vreme vorbeam că vor exista servicii de poștă tradiționale, tot la fel, vom avea de-a face și cu cutii poștale bloc, în care poștașul va distribui apoi corespondența în mod individual, în căsuțele numerotate și închise cu cheie. Diferența în acest caz ține de aspect și de materialele folosite. 

Dacă la începuturile lor aveam căsute poștale din tablă și închise cu zăvoare sau cu chei rudimentare, astăzi putem avea parte de culori dintre cele mai diverse și de materiale de calitate. Astfel, căsuțele de culoare gri sau verde pot fi vopsite în orice altă culoare dorim, iar încuietorile pot fi de tip yală sau chiar cu cifru. 

Cutii poștale individuale

Totodată, la imobilele mai noi putem întâlni și cutii postale individuale, ceva mai mari decât clasicele cutii de tip panou, colective. Acestea au avantajul că pot primi, spre exemplu, și corespondența constând în reviste de specialitate sau plicuri de la instanțe sau alte organisme, de dimensiuni aproximativ egale cu formatul A4. De asemenea, putem avea și situații mixte, în care să avem și cutii postale bloc și cutii individuale, destinate de obicei corespondenței pentru asociația de locatari. 

Nu în ultimul rând, înmulțirea serviciilor de corespondență, dar și apariția distribuitorilor de materiale publicitare, a dat naștere și nevoii de a depozita materialele acestea în mod separat. Acestea sunt suport pentru pliante și pot asigura nu doar curățenia pe casa scării, dar și o colectare și reciclare selectivă a materialelor din carton sau hârtie. 

Toate aceste produse beneficiază astăzi de materiale și vopseluri de calitate, rezistente în timp și prietenoase cu mediul. 

Contact Euromag:

0732 55 10 55

office@euromag.ro