Pilotul italian de Formula 1 Giancarlo Fisichella a fost prezent, sâmbătă, la Bucureşti, la deschiderea unui magazin Ferrari Store pe Calea Victoriei, cel mai mare magazin de acest gen din estul Europei şi al doilea ca suprafaţă de pe continent.

„A ajunge să fac parte din echipa Ferrari a fost un vis pentru mine, deci să fiu aici prezent la deschiderea acestui magazin mi se pare, de asemenea, un vis. Magazinul este superb şi vreau să-i felicit pe toţi cei care s-au străduit să deschidă acest Ferrari Store”, a spus Fisichella în cadrul conferinţei de presă organizate cu această ocazie.

Giancarlo Fisichella, care este al treilea pilot al echipei de Formula 1 Ferrari, a mai spus că a fost încântat de oraşul Bucureşti şi că formaţia sa de fotbal favorită este AS Roma, la care evoluează românul Bogdan Lobonţ.

Investiţie de 4,2 milioane de euro

Investiţia a început la mijlocul anului 2008 în urma deciziei Ferrari de a ne primi în familia Ferrari Store. Investiţia totală este de 4,2 milioane euro”, a declarat, la inaugurarea magazinului, Ion Bazac, fost ministru al sănătăţii şi actual preşedinte al companiei Forza Rossa,

Ferrari Store, care a fost deschis de importatorul pentru România al mărcii Ferrari, firma Forza Rossa, va comercializa toate genurile de obiecte vândute sub marca constructorului italian, de la tricouri şi şepci, ţinute vestimentare concepute de mari case de modă, până la piese detaşate din motoare de Formula 1.

UPDATE: Bazac va vinde produse Ferrari în Franţa

Importatorul Ferrari în România, Forza Rossa, va deschide în Franţa un magazin cu produse dedicate mărcii italiene, iar investiţia, în valoare de două milioane de euro, va fi urmată de un dealership în aceeaşi ţară, a spus preşedintele Forza Rossa, Ion Bazac.

„Magazinul cu produse Ferrari va fi deschis într-un oraş din Franţa cu o mare cultură automobilistică. Magazinul se va desfăşura pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, şi necesită o investiţie de două milioane de euro. Tot în Franţa, după finalizarea acestui proiect, reprezentanţa noastră va realiza şi un dealership”, a precizat Bazac, la deschiderea în Bucureşti al celui mai mare Ferrari Store din estul Europei şi al doilea ca suprafaţă de pe continent.

El a precizat că extinderea Forza Rossa în vestul Europei nu se va reduce doar la punctele de vânzare din Franţa.

SURSA:Mediafax