Mai precis, MacBook Pro 2018 a beneficiat de o îmbunătățire internă substanțială prin procesorul de generație a opta Coffee Lake și poate unele dintre cele mai rapide SSD-uri pe care le-am văzut până acum, care oferă o viteză fără precedent. Apple a îmbunătățit, de asemenea, afișajul cu tehnologie True Tone, a rezolvat problemele la tastatura Butterfly, sau unele dintre ele cel puțin, toate în timp ce a menținut nivelul bateriei la același nivel ca modelul 2017.

Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba pentru MacBook Pro 2019. Un analist sugerează că Apple va lansa un MacBook Pro 2019 de 16 inci, cu un design „nou”. Nu știm dacă este adevărat sau nu, dar sperăm că Apple va livra un nou MacBook Pro care este demn de originea sa.

E prea devreme pentru a spune când va fi lansat noul MacBook Pro 2019, dar cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în vara acestui an. MacBook Pro 2017 a debutat în iunie 2017, în timp ce modelul MacBook Pro 2018 a ieșit la iveală în iulie 2018.

Cât va costa? Dacă este păstrat Touch Bar, probabil cel puțin la fel de mult ca modelele MacBook Pro din 2018.

Ce vor utilizatorii de la MacBook Pro 2019

Apple nu a primit prea multe laude în ultima vreme, în special după marele scandal din jurul tastaturii Butterfly și după problemele la Touch Bar. Sperăm însă că în 2019 Apple le va oferi utilizatorilor unele dintre lucrurile de care au nevoie.

Mai multe porturi. Dacă Apple va insista asupra porturilor Thunderbolt 3, utilizatorii cer totuși o stație de andocare sau un adaptor pentru USB, Mini DisplayPort și HDMI. Limitarea la Thunderbolt 3 este incomodă. MacBook Pro este destinat specialiștilor care doresc un flux de lucru mai bun. Da, Thunderbolt 3 este puternic și versatil, permițând transferurile de încărcare, de ieșire și de date, dar utilizatorii încă mai folosesc alte dispozitive și accesorii care nu îl acceptă.

Touch Bar îmbunătățit. Când vine vorba de noul Touch Bar, se pare că Apple își menține poziția. În ciuda numeroaselor reclamații din partea utilizatorilor și în ciuda faptului că mulți preferă să nu îl mai aibă, Apple pare să nu îl elimine. Până în prezent, compatibilitatea Touch Bar se limitează la câteva programe și aplicații și utilizatorii doresc să vadă mai multe lucruri în această listă.