Solicitat să-şi expună opinia cu privire la modul în care se desfăşoară Campionatul de Raliuri „Trophee Andros”, organizatorul acestei competiţii a declarat că asistăm la cea mai bună ediţie de până acum, în mod special datorită duelului permanent dintre Dacia Duster şi Skoda Fabia.

„Cred că asistăm la unul dintre cele mai frumoase competiţii. Odată cu venirea Dacia, care se bazează pe un pilot precum Alain Prost, avem o luptă corp la corp între între doi constructori”, spune Max Mamers, un oficial din partea organizatorilor.

„Există un mare duel între Alain Prost şi deţinătorul primului loc, Jean Philippe Dayraut, cursa de la Val Thorens, fiind cel mai bun exemplu în acest sens.

Cursa amintită de Mamers a fost, pentru Alain Prost, cea mai bună cursă din prima parte a Campionatului, reuşind să ajungă la o distanţă în clasament de doar 2 puncte faţă de pilotul Skodei Fabia. Următoarea cursă a fost una foarte nefericită pentru Alain Prost, întrucât a terminat-o pe locul al treilea, în condiţiile în care punctele pierdute în prima parte a competiţiei sunt foarte greu de recuperat în cea de-a doua.  

Competiţia „Trophee Andros” se va relua pe data de 8 ianuarie, când va avea loc etapa de la Isola 2000.