Accident cumplit pentru o vedetă din lumea filmului. Actriţa Lisa Banes în vârstă de 65 de ani a fost lovită de un scuter, în timp ce traversa o stradă din New York. Anunțul a fost făcut chiar de managerul ei, potrivit căruia în prezent, actrița se află în stare critică la spitalul Mount Sinai Morningside, scrie CNN. 

“Sperăm să treacă cu bine peste tot”, a transmis managerul actriței. De menționat este faptul că și poliția din New York a transmis că o femeie de 65 de ani a fost rănită în urma accidentului. Vinovatul a fugit însă de la fața locului, iar polițiștii înceară să îi dea de urmă.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au primit un apel la 911 cu privire la o coliziune a vehiculului cu un pieton pe West 64th Street și Amsterdam Avenue din Manhattan, a declarat purtătorul de cuvânt al NYPD, Denise Moroney.

Conducătorul scuterului a fugit de la locul faptei

Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au constat o femeie care era întinsă pe carosabil cu traume severe la nivelul capului, iar EMS a dus-o la spital, unde se află în stare critică, precizează NYPD.

Echipa de investigare a coliziunilor din NYPD Highway District a stabilit că femeia încerca să traverseze bulevardul Amsterdam în interiorul trotuarului, cu semnalul pietonal în favoarea ei, în momentul în care un scuter care călătorea spre nord pe bulevard a trecut printr-un semafor roșu și a lovit-o.

Șoferul scuterului a fugit spre nord, iar până în prezent nu a fost făcută nicio arestare.

De menționat este faptul că Lisa Banes s-a născut la 9 iulie 1955, în Chagrin Falls, Ohio, debutând în lumea teatrului și a filmului în anii 1980. Ea a interpretat unul dintre interesele amoroase ale lui Tom Cruise în filmul „Cocktail” din 1988 și mama în cauză, înțepătoare, Marybeth Elliott în filmul din 2014 „Gone Girl”, iar în ultimii ani a apărut în emisiunile TV „Royal Pains”, „Masters of Sex „și” Nashville „.

Pe scenă, a jucat în piesele „High Society”, „Arcadia” și „Rumors” și a câștigat un premiu World Theatre pentru rolul din „Look Back in Anger”, potrivit Playbill.

Totodată, aceasta a fost nominalizată la premiul Drama Desk pentru cea mai bună actriță într-o piesă de teatru în 1984 pentru Isn’t it Romantic?