Premierul Ludovic Orban se ţine de cuvânt şi continuă curăţenia din ministere şi din instituţiile statului. Liderul PNL a promis că toţi pesediştii şi persoanele care nu performează vor fi schimbate din funcţie. Ultimul nume care se adaugă listei este cel al preşedintelui ANOFM.

Gheorghiţa-Daniela Barbu a fost revocată din calitatea de membru al Consiliului de Administraţie şi din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicată, miercuri, în Monitorul Oficial. Gheorghiţa-Daniela Barbu se afla la conducerea ANOFM din luna iulie 2018, când a fost numită de premierul Viorica Dăncilă. Înainte de această numire, ea ocupase funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii.

Totodată, premierul Orban a dispus ca Marcel-Dumitru Miclău, secretar general al agenţiei, să exercite atribuţiile preşedintelui ANOFM, până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii.

Te-ar putea interesa și: