Altfel spus, înainte de a-ți face cont la o casă de pariuri trebuie să fii atent la următoarele aspecte:

Cote

Nimic nu este mai important decât cotele pentru următorul eveniment. Dacă casa de pariuri oferă cote normale, găsește una cu cote mai bune, de exemplu, Superbet. Comparatoarele de cote sunt o opțiune bună pentru a face acest lucru. Dacă ai îndoieli în privința fiabilității, citește părerile și cercetează câteva minute cotele.

Piețe

Casele de pariuri oferă posibilitatea de a paria pe o serie de ligi și sporturi. Poți face acest lucru pe mai multe piețe. Unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri este handicapul asiatic, care este din ce în ce mai folosit. Este prezent la aproape toți operatorii de pariuri. Cel mai bine este ca operatorul de pariuri ales să aibă cea mai mare varietate de pariuri posibile pentru a putea opta pentru diverse pariuri.

De asemenea, este important să existe sporturi sau ligi mai puțin urmărite, deoarece cotele vor fi mult mai mari decât dacă pariezi pe meciuri din Champions League.

Alte caracteristici

Restul caracteristicilor nu sunt atât de importante. Lucruri precum streaming-ul sau pariurile live sunt în regulă, dar pentru un parior implicat 100%, acestea nu contează la fel de mult ca și cotele sau varietatea piețelor.

Alte caracteristici, cum ar fi promoțiile pentru utilizatorii existenți, sună atractiv pe hârtie, dar implică câștigarea de bani sub forma de bonusuri de pariuri gratis, pe care trebuie să le obții pentru a le transfera în contul tău, ceea ce deseori nu compensează riscul.

Găsește ponturi de calitate

Există multe site-uri cu pronosticuri. De exemplu, echipa site-ului 10 pariuri oferă zilnic pronosticuri gratuite pentru cele mai populare sporturi.

Un sfat bun oferit de experții în domeniu ar trebui să includă informații cu privire la forma echipei sau a jucătorului, accidentări și alte informații de interes pe care le-ai putea utiliza ca bază pentru propria alegere. Acest lucru este util mai ales în ligile puțin cunoscute, deoarece vei găsi mai ușor cote avantajoase.

 

În cele din urmă, ai grijă cu tipsterii care cer bani pentru pronosticuri. Mulți susțin că sunt mai buni decât sunt cu adevărat, dar adevărul este că este foarte ușor să denaturezi yield-ul dacă pronosticurile nu sunt verificate. Dacă un tipster cu statistici impresionante își vinde ponturile,  trebuie să te întrebi de ce o face în loc să se concentreze pe pariuri.

Disciplina este totul

Disciplina este necesară atât la câștig, cât și la pierdere și este esențial să îți menții bugetul. Când câștigi, te simți încrezător și aproape invincibil. Acest lucru te poate determina să crești pariurile, ceea ce este clar o dovadă de lăcomie.

O serie de pierderi poate avea caracteristici comune. Pariurile cresc încercând să compensezi rapid pierderile. Plasezi pariuri fără să realizezi în prealabil o analiză.

Pariorii obișnuiesc să facă asta noaptea și după ce au băut. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să pariezi fără să fii pe deplin conștient de ceea ce faci. Pariurile câștigătoare sunt rezultatul unui proces lent.

Concentrează-te pe puține sporturi

Este de preferat să te concentrezi pe puține sporturi și să încerci să profiți la maxim. Pariul pe fotbal este ușor, deoarece există multe ligi diferite și este suficient de profitabil, în afară de faptul că există întotdeauna informații despre sportul rege. De asemenea, poți opta pentru alte opțiuni populare, cum ar fi tenis, baschet, printre altele.

Cert este că pentru a avea succes este important să înveți și să iei această activitate în serios. Citirea articolelor despre tehnicile avansate de pariere este utilă și interesantă și te va ajuta să înțelegi partea matematică a pariurilor.

Notează-ți pariurile

Ar trebui să scrii toate pariurile, nu numai cele bune, ci și cele rele. Notarea pariurilor pe o foaie de calcul îți oferă o perspectivă excelentă asupra performanțelor pe care le-ai avut și este un lucru care pentru pariorii profesioniști este rutină pură.

De asemenea, răspunde la următoarele întrebări:

În ce sporturi ai experiență?

Care ligi sunt cele mai profitabile?

Care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri?

Dacă yield-ul tău este relativ mare, plasează un pariu de tip handicap asiatic. Cu cât pariezi mai mult, cu atât datele tale vor fi mai precise și complete.

Sperăm că vei ține cont de aceste lucruri înainte de a paria la o casă de pariuri. Mult noroc!

Articol susținut de  10pariuri.ro

Accesul interzis persoanelor sub 18 ani. Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016