Rivalitatea totală dintre ProTV și Antena 1 trece la un alt nivel. Televiziunea din trustul Intact suferă o mare pierdere. O mare vedetă a postului a plecat chiar la dușmanul de moarte. Culmea, declarațiile jurnalistului sunt extrem de dure ăentru Antena 1.

Cosmin Stan a fost adus la Observatorul de weekend pentru a face audiență, dar a întors spatele postului după mai puțin de un an de zile. Acesta prezenta știrile alături de Octavia Geamănu, seara, la ora 19:00. Acum practic revine la ProTV, iar declarațiile nu sunt deloc măgulitoare pentru șefii Antenei.

„După exact 10 ani, de mâine mă întorc acasă, la PRO TV, acolo de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată!”, a scris Stan pe o rețea de socializare.

Stan revenise pe sticlă, la ”Observator” după o absență de patru ani din TV. Acesta fusese dat afară de la Prima TV în 2014. Anterior, jurnalistul făcuse turul televizunilor de știri. A lucrat la Realitatea TV și la Digi 24. Mai mult, Cosmin Stan a lucrat și la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnaliști care a adus un premiu Emmy Știrilor Pro TV.