Astfel, Antena 3 a fost lider detașat marți seara, în intervalul 19-23, în lupta cu restul televiziunilor de știri din România, având o creștere spectaculoasă mai ales pe segmentul urban, unde a reușit 3.4 puncte de rating. 

Locul doi a fost adjudecat de România TV, însă doar cu jumătate din audiența reușită de emisiunea Sinteza Zilei, prezentată de Mihai Gândea, cu doar 1.7 puncte.

Podiumul este completat de B1 TV, cu 1.1 puncte de rating, urmată de Realitatea TV și Digi 24, cu 0.8, respectiv 0.7 puncte de rating.

La nivel național, podiumul a fost deschis de Antena 1, care a reușit să fie lider de audiență pentru a doua zi consecutiv cu emisiunea Chefi la Cuțite, cu 11.6 puncte de rating în intervalul 19.00-23.00, urmată la limită de Pro Tv, cu 10.1, în timp ce topul a fost închis de Kanal D, cu 3.1 puncte rating.

Viorica Dăncilă a mărturisit, marți, la “Sinteza zilei”, că decizia înfierii băiatului ei a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în viață.

“M-am gândit mult dacă să vorbesc despre această mizerie. Și am hotărât că trebuie să vorbesc, pentru că mâine i se poate întampla oricui acest lucru și trebuie să existe cineva care să oprească aceste abordări.

Viorica Dăncilă a anunțat că va notifica prin avocați orice publicație care va mai trata subiectul înfierii “într-un mod atât de josnic”. Premierul a mărturisit că nu credea că se va ajunge atât de departe cu acuzațiile.