Mai exact, potrivit cifrelor de audiență consultate de Capital, ”Falsez pentru tine” a înregistrat o audiență destul de slabă, față de alte show-uri de televiziune de la PRO TV.

Mai precis, chiar dacă a fost lider pe tronsonul orar respectiv, show-ul de la PRO TV a înregistrat în jur de 4 puncte de rating, o audiență relativ slabă pentru o astfel de emisiune a trustului din Pache.

Fuego, invitat special

Emisiunea prezentată de Mihai Bobonete l-a avut invitat special pe Fuego.

Astfel, sâmbătă seară, opt oameni simpli au intrat în singura competiție muzicală unde vocea nu e obligatorie: Falsez pentru tine.

Un invitat special este cel care a fost nevoit deosebească, iar patru consilieri celebri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, au vot nevoiți să-l ajute.

”Unii spun că au fost martori la eveniment: cică posterele astea în care e el atunci când cântă colinde, lăcrimează. Alții spun că e un copil leneș, pentru că o lasă pe maică-sa în fiecare an să împodobească bradul”, va spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, atunci când îl va introduce în scenă pe invitatul acestei ediții: Paul Surugiu – Fuego. ”La noi în țară, tot ce au fost moaște au fost de prin alte locuri. Eu am foarte mare încredere în tine că tu vei fi următoarele moaște ale României. Atunci o să vin și eu să te pup”,  i-a spus Mihai Bobonete invitatului special, Fuego.

Mai multe voci i-au dat bătăi de cap artistului, iar o concurentă l-a făcut să spună: ”Ai picioare foarte frumoase!”, asta după ce a fost eliminată și a mărturisit că: ”Aș fi vrut să cânt cu dumneavoastră, mai ales că bunica mea e o mare fană! Are poză cu dumneavoastră. Pot spune că am crescut cu Fuego”.