Procurorii vor reconstitui crimele în ancheta de la Caracal, susține Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook. El a precizat că Gheorghe Dincă va arăta procurorilor cum a procedat pentru a o arde pe Alexandra Măceșanu în butoiul din curtea casei. Potrivit unchiului Alexandrei, reconstituirea ar urma să înceapă de luni, 16 septembrie

„Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc RECONSTITUIREA la CARACAL a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlineşte 16 ani. Nu ştiu dacă vor include şi EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi.

Este macabru, trist, oribil dar dacă abia la solicitarea noastră vor face acest lucru atunci este grav. Ar fi trebuit să-l facă înainte de a termina cercetarea la faţa locului. Dacă nu va include acest experiment atunci această reconstituire nu valorează nimic! Oricum ar fi mă simt mâhnit şi trist după atâtea zile de neputinţă a procurorilor şi poliţiştilor!”, a susținut Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.