Adrian Sârbu dă o lovitură puternică pe piața media. El a spus când se va lansa noul post de știri. În plus, potrivit MediaExpress, Sârbu nu mai este acționar majoritar în proiectul Aleph, locul său fiind luat de propriul său avocat Andrei Sorescu. Acesta ar urma să intre în acționariat printr-o „infuzie de capital”. Banii pe care îi va folosi ar fi câștigați din avocatură și alte investiții, menționează sursa citată.

„Ideea a apărut la sfârșitul anului, a fost influențată direct de solvabilitatea mea, motiv pentru care domnul Sârbu a intuit în persoana mea un partener de nădejde pentru o infuzie de resurse în acest proiect.

Deci nu am avut o altă înțelegere în cursul verii. Ideea asocierii prin infuzie de capital venită din partea mea a fost la sfârșitul anului”, a spus Andrei Sorescu, în ședința CNA de astăzi, potrivit MediaExpress.

CNA a aprobat prelungirea termenului de intrare în emisie cu șase luni pentru cele trei televiziuni pe care le pregătește Adrian Sârbu. Aleph Business va fi lansată până în luna septembrie.

Adrian Sârbu a obținut în vara anului trei licențe pentru trei posturi TV: unul de știri, unul de business și unul de divertisment.