Acum fosta revistă The One, în varianta online, nu mai are nicio legătură cu publishingul. Și-a schimbat proprietarul, după ce a fost vândut la licitație și acum găzduiește oferte imobiliare. One.ro a intrat în portofoliul companiei One United Properties.

Domeniul a fost cumpărat la licitație, după falimentul revistei The One, publicație lansată de grupul Mediafax al lui Adrian Sârbu, care într-un final a renunțat la ea pentru că nu mai era profitabilă. A fost achiziționat cu exact prețul de pornire al licitației: 154.000 de lei, adică peste 30.000 de euro. Practic această mișcare șifonează imaginea de manager de presă a Andreei Esca, dar și a Pro Tv care a fost mereu asociat cu revista The One.

One United Properties este o companie care dezvoltă proiecte imobiliare. A fost fondată de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, conform paginademedia.ro.

Firma din grupul deținut de Adrian Sârbu a editat revista până în 2016, când publicația și-a întrerupt apariția pe print. Până în 2015, publicația a fost coordonată editorial timp de zece ani de Andreea Esca.

Falimentul a fost pronunțat la sfârșitul lunii aprilie 2017, la cererea companiei.