La 4 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, adolescenta răpită și omorâtă cu sânge rece în Caracal, Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, continuă să depună plângeri penale la Parchetul General. Potrivit acestuia, se pare că a mai depus o nouă plângere penală față de întreaga familie Dincă, ce a fost trimisă către DIICOT. Fostul candidat la prezidențiale suține pe o rețea de socializare că din cauza campaniei, procurorii au uitat de cazul Alexandrei.

„4 luni de la dispariția Alexandrei și o nouă plângere penală depusă! Dragi români, astăzi se împlinesc 4 luni de când a dispărut Alexandra. Și am sentimentul că societatea românească încet-încet uită de 112, de procurori, polițiști, bătaia de joc la adresa ei și a noastră. Bârfa, superficialul, campania au aruncat în derizoriu și treptat în uitare acest copil minunat. Noi, familia, ne vom duce lupta până la capăt. Este însă trist cum interlopii și infractorii au prins tot mai mult curaj și în fiecare zi apar omoruri, răpiri, violuri, clanuri ce devin pentru majoritatea românilor normalitate și obișnuință.

Am depus o nouă plângere penală pe numele lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă, Daniel Dincă și Remus Rădoi la Parchetul General respectiv plângerea nr. 1269/2019. Am primit astăzi răspuns de la Parchetul General prin adresa nr 12701/2019 prin care mi se comunică că plângerea penală a fost trimisă tot către DIICOT. Voi solicita domnului Procuror General și STADIUL instituțional al tuturor plângerilor depuse față de toate instituțiile și persoanele implicate în cazul Alexandrei”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.