Lovitură dură pentru Raed Arafat! Un deputat PSD aruncă bomba: Va face multă pușcărie

În cadrul unei ședințe online a Consiliului Local Bârlad s-a discutat despre situația epidemiologică din Vaslui. În cadrul acestei ședințe, deputatul social-democrat Adrian Solomon a precizat că Raed Arafat va face închisoare în România. Acesta a mai spus că și Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, va avea aceeași soartă, la fel și alți liberali.

În același timp, social-democratul i-a transmis managerului interimar al spitalului Bârlad că va duce spitalul în faliment.

„Domnul Arafat va face multă pușcărie în țara asta! (…) Și va face și Tătaru pușcărie și cu tot neamul lor de liberali! O să aduceți spitalul în faliment, o să vedeți!”, i-a transmis social-democratul Adrian Solomon.

De la ce a pornit totul

Declarațiile dure au început după ce managerul interimar al spitalului Bârlad, Daniela Rusu a făcut mai multe declarații care l-au enervat pe social-democrat.

Adrian Solomon o acuză pe Daniela Rusu că în loc să facă circuite separate, aceasta a relocat paturile, informează vremeanouă.ro.

„Doamnă, mie mi-au murit rude de cancer în târgul ăsta, pentru că nu au putut fi tratați la Bârlad, iar dumneavoastră îmi spuneți că mă dezinformează presa? Dar nu vă este rușine?? Ați relocat paturile în spital, trebuia să faceți circuite separate și nu le-ați făcut! Acum trimiteți pediatria iar la spital la Vaslui! Ce facem cu un copil care varsă sau e răcit? Ne ducem cu el noaptea, la 3.00 dimineață, la Vaslui? Eu mă informez de la cetățenii care mă contactează pe stradă, nu din presă!”, a fost una dintre declarațiile social-democratului.

Sursa foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu