În anii 90, el a fost membru PNL, dar apoi a decis să renunțe la statutul de liberal. Însă acesta și-a câștigat și mai multă popularitate și admirație din partea fanilor, după ce la Pro Tv a prezentat, în trecut, o serie de emisiuni de umor, în care-i ironiza pe politicieni. De altfel și comentariile spumoase de acum i-au atras numeroși fani, care l-au îndemnat să facă pasul spre un partid.

Inițial Florin Călinescu a negociat cu PMP un post de europarlamentar, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un numitor comun. Actorul a continuat căutările și a decis să se implice în Partidul Verzilor, unde a devenit direct președinte.

În acest context, Pro Tv a rămas fără unul din membrii de bază ai juriului de la emisiunea etalon a postului, Românii au Talent. Conform unor surse media, oficialii postului iau în calcul mai multe nume. Printre acestea s-ar regăsi și Horia Brenciu, proaspăt revenit de la Antena 1 în echipa de la Vocea României sau Mihaela Rădulescu, care a mai ocupat poziția de jurată a emisiunii, în trecut.

Producătorii nu exclud nici varianta unui juriu în trei, cu Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre, așa cum era formatul inițial. Cert este că până acum nu s-a luat o decizie, iar negocierile sunt în toi. Reprezentanții Pro Tv caută cea mai bună soluție pentru show, mai ales că emisiunea are cea mai mare audiență dintre toate producțiile difuzate în România.

Te-ar putea interesa și: