Klaus Iohannis a fost criticat în cel mai neașteptat mod! Stilistul Adina Buzatu a fost invitată în emisiunea „La cină”, unde a analizat costumațiile celor mai cunoscuți politicieni din România.

„Președintele Klaus Iohanis a avut o evoluție destul de bună, este oarecum clasic, dar ce nu-mi place mie foarte tare sunt croielile costumelor. De multe ori, are mâneca foarte largă. Nu arată bine!”, a spus aceasta la Digi 24.

Vestimentația lui Klaus Iohannis, analizată de un stilist

„Alteori, e tot așa o diferență între pantalon și sacou. Sacoul vine mai slim, iar pantalonul este mai larg. Cred că având o statură impunătoare și fiind un bărbat frumos, se poate îmbrăca să-i stea impecabil.

Trebuie să recunoaștem că un barbat înalt și cu o statură impozantă cum are domnia sa și totuși o siluetă frumoasă, poate să poarte niște lucruri la care… să-i vină să plângi”, a adăugat aceasta.

 

Stilistul Adina Buzatu l-a analizat, în emisiunea de la Digi 24 și pe Ludovic Orban, asupra căruia s-a oprit la nodul de cravată.

Nu a scăpat nici primarul Capitalei, Nicușor Dan, despre care Buzatu spune că are o ținută inteligentă, care transmite mesajul de apropiere de oameni.

Politicianul care au impresionat-o pe celebra stilistă este însă liderul PSD, Marcel Ciolacu, care a trecut printr-o adevărată transformare în materie de ținută. Ciolacu a trecut de la costumele care înainte îi veneau largi, la costumele care acum îi vin bine.

Adina Buzatu a dat și un sfat pentru politicieni. Stilistul le-a transmis oamenilor politici că elementul care face totul este cămașa care trebuie să fie impecabilă.

Alți politicieni care au fost analizați de către Adina Buzatu în cadrul emisiunii au fost Victor Ponta, Dan Barna, Dacian Cioloș și Raed Arafat. Despre acesta din urmă, stilistul a spus că nu pune accent pe ținută, dată fiind și natura meseriei sale.