Acum, cei de la PSD primesc o nouă lovitură cruntă! Anunțul noului președinte interimar al formațiunii, Marcel Ciolacu, e extrem de dureros pentru social democrați. Aceștia nu mai au nicio șansă de revenire la putere.

PSD nu poate depune moțiune de cenzură

PSD nu poate depune, cel puțin pentru moment, moțiune de cenzură. Marcel Ciolacu, șeful interimar al social democraților, a declarat pentru Antena 3 că nu au mai existat alte formațiuni politice pentru a se alătura inițiativei PSD, în vederea depunerii unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernul Orban.

Având în vedere acest aspect social-democrații nu vor mai depune o moțiune de cenzură împotriva actualului Executiv. „Nu au mai existat alte formațiuni politice care să se alăture PSD pentru depunerea unei moțiuni”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

La începutul săptămânii, după ședința CEx, Marcel Ciolacu anunța că PSD nu exclude o moțiune de cenzură dacă și alte formațiuni politice vor decide să se alăture demersului. „Nu exludem varianta de moțiune în 3 zile în cazul în care și alte formațiuni politice vor decide să se alăture demersului nostru”, preciza președintele interimar al PSD.

Până la o viitoare eventuală moțiune de cenzură, cei de la PSD, prin vocea aceluiași Marcel Ciolacu, au anunțat că vor depune o sesizare la CCR pe bugetul pe 2020. Social democrații nu sunt de acord cu soluția aleasă de PNL, cea de asumare a răspunderii pe bugetul de anul viitor.