Dispozitivele pentru tabletele iPad și Android numără de la tastaturi până la boxe, ajutând la crearea unui mediu perfect pentru tableta ta și pentru nevoile tale imediate: să citești update-urile de pe Facebook, să postezi o imagine pe blogul personal sau să împărtășești melodia preferată.
“Utilizatorii pun mare preț pe tabletele lor ce își păstrează aerul fresh și inovator, categoria crescând semnificativ în ultimele luni. Am creat o gamă de produse pentru utilizatorii de tablete, iar acesta este doar începutul. În următoarele luni aceștia se vor putea bucura de și mai multe produse pentru tabletele iPad și Android, concepute să-i ajute să creeze, experimenteze și să comunice liber”, a precizat Azmat Ali, director pe segmentul de tablete în cadrul Logitech.
Cele mai importante dispozitive din gama Logitech sunt:
Logitech Keyboard Case

Creată în colaborare cu ZAGG, Logitech Keyboard Case dispune de un înveliș de aluminiu foarte rezistent. Carcasa protectoare învăluie tableta, acoperind ecranul si laturile sale, iar cu ajutorul conectivității Bluetooth, Logitech Keyboard Case își conectează tastatura rapid. Noua carcasă-tastatură Logitech încoporează o interfață intuitivă și taste special gândite pentru o tastare mai confortabilă. Dispune și de un canal în spatele tastaturii care sprijină tableta în poziția portret sau landscape, eliminând timpul de instalare și de împachetare.

Logitech Wireless Speaker

Atunci când vrei să asculţi muzica preferată, difuzoarele Logitech Wireless Speaker sunt cea mai bună alegere. Acestea nu mai includ cabluri și permit plasarea boxelor în orice loc – la o distanță de până la 15 metri de iPad sau tableta Android, în funcție de modul de folosire, setări și condiții de mediu. Vei obține un sunet bogat, full stereo, chiar și din colțul opus al camerei, prin intermediul driverelor duale de doi inch, alături de un bass puternic. O baterie reîncărcabilă oferă difuzoarelor o independenţă de până la 10 ore, în funcție de modul de folosire și de setări, pentru a putea lua muzica preferată cu tine, oriunde te duci. Iar instalarea este extrem de ușoară. Cuplează tableta prin intermediul Bluetooth wireless si ești gata de audiție.

Logitech Tablet Keyboard

Logitech Tabley Keyboard, un combo tastatură-suport, este conceput să poată fi purtat în voie, se instalează rapid și se adaptează oricărui loc unde vrei să folosești tableta. Se împerechează ușor cu tableta prin tehnologia Bluetooth wireless, așa încât o poți folosi pe birou, în poală sau oriunde la o distanță de 10 metri de tabletă, în funcție de utilizare, decor și condițiile de mediu.

Logitech Keyboard Case va fi disponibilă în Europa începând cu luna iunie la un preț recomandat de 99,99 euro. Logitech Wirelles Speakers vor fi disponibile în Europa la un preț recomandat de 99,99 euro. Logitech Tablet Keyboard pentru iPad va fi disponibilă în Europa începând cu luna iunie la un preț recomandat de 59,99 euro.