Cu ajutorul modului de navigație intuitiv multi-touch, a comenzilor bazate pe gesturi, Logitech Wireless Touchpad îți permite să manipulezi natural propriul calculator. Suprafața touch oferă spațiu suficient pentru ca degetele tale să se miște în voie. Iar pentru că nu există fire, nu se crează dezordine. Așează touchpad-ul oriunde pe birou, conectează receiver-ul Logitech Unifying în portul USB al calculatorului iar research-ul pe Internet poate începe. În plus, receiver-ul rămâne în calculator și îți permite să conectezi până la cinci alte dispozitive compatibile.

“Logitech Wireless Touchpad este util pentru utilizatorii care doresc să navigheze pe  Internet într-un mod cât mai natural,” a precizat Rory Dooley, vice președinte și manager general al diviziei Control Devices.

Modul de navigare multi-touch  a dispozitivului Logitech Wireless Touchpad oferă până la patru posibilități de mișcare a degetelor pentru a face scroll în pagini, a comuta între tab-uri și a schimba aplicații. Tehnologia wireless avansată 2.4 GHz elimină întârzierile, căderile sau interferențele. Bateria are o autonomie de până la patru luni iar un indicator LED indică starea bateriei.

Logitech Wireless Touchpad, care face concurenţă produsului Apple, Magic Trackpad, va fi disponibil în Europa din această lună, la un preț recomandat de 50 de euro.