"Utilizatorii se obișnuiesc să folosească vârful degetelor pentru a naviga pe smartphone-uri și tablete," a precizat Todd Walker, brand manager în cadrul Logitech. "Pentru mulți utilizatori aceste gesturi au devenit ca o a doua natură. Logitech Touch Mouse M600 reflectă această evoluție în modul în care interacționăm cu lumea digitală, mișcările intuitive devenind ceva natural".
Software-ul Logitech Flow Scroll ajută ca scrolling-ul să fie neîntrerupt, asemănător scrolling-ului de pe un smartphone. Glisează cu degetul suprafața tactilă pentru a experimenta o derulare continuă pe paginile de Internet.
Forma unică a mouse-ului este concepută așa încât să poți face exact ce îți dorești, selectare, click și scroll. Este alegerea perfectă pentru stângaci și dreptaci, există arii de click care pot fi redistribuite cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint. În plus, Logitech Touch Mouse M600 include un receiver mic Unifying la care se pot conecta printr-un port USB până la șase mouse-uri și tastaturi compatibile.
Logitech Touch Mouse M600 a fost distins cu distincția International CES Innovations 2012 Design and Engineering Award la categoria Computer Peripherals.
Logitech Touch Mouse M600 va fi disponibil de la mijlocul lunii februarie la un preț recomandat de 70 euro.