Elveţienii de la Logitech au lansat astăzi chitara şi tobele wireless pentru consola Wii, mărindu-şi astfel gama de controllere muzicale pentru gamerii de Guitar Hero.

Licenţiate de Activision Publishing, ambele instrumente sunt realizate din materiale de calitate pe care le găseşti la o chitară şi baterie adevărate. Cele două instrumente sunt concepute să te bucuri de toate funcţiile Guitar Hero precum Guitar Hero 5 şi Band Hero, joc ce urmează să se lanseze.

Chitara wireless Logitech pentru Wii dispune de gât din lemn, grif din lemn de trandafir şi freturi de metal. Strum bar-ul şi butoanele cu freturi integrează funcţia de înlăturare a zgomotelor, apăsarea lor fiind foarte silenţioasă, iar tu te poţi concentra exclusiv pe muzică. Controller-ul de chitară încorporează un slider tactil situat pe gâtul acesteia, ajutându-te să aduni puncte prin lovituri uşoare cu ambele mâini.

Bateria wireless Logitech pentru Wii dispunde de trei feţe ajustabile şi două paduri pentru cinele. Pentru un gameplay îmbunătăţit, bateria wireless foloseşte un design special pentru margini care ajută la punctarea decisivă, evitând lovirea accidentală a marginilor. Pedalele ajustabile au o suprafaţă de oţel inoxidabil, fiind pregătite pentru sesiuni durabile şi energice.

Chitara şi bateria wireless pentru Wii vor fi disponibile în Europa din luna octombrie. Preţul fiecărui instrument este de 199 de euro.

SURSA: Logitech