În sectorul tehnologic, în 2012 cele mai bune locuri de munca sunt Facebook, MITRE, Google. Apple și Rackspace. Facebook a pierdut anul acesta locul 1, în favoarea firmei de consultanță Bain & Company, iar Google a urcat de pe locul 30 pe locul 5. Rackspace, Samsung Austin Semiconductor, NVIDIA și Hewlett-Packard au urcat de asemenea în acest top. Alte companii din top sunt Apple (locul 10), Salesforce (13), SAP (22), Intel (32) si Groupon (40).

Raportul dă de asemenea calificative directorilor executivi ai companiilor, în cadrul "CEO approval Rating". CEO-ul National Instruments, James Truchard și cel al NetApp, Tom Georgens, au obținut cel mai bun punctaj (100%), urmati de Tim Cook de la Apple (96%) și Aart de Geus, de la Synopsys (96%). Pe locul 5 se află Paul Otellini de la Intel, cu 93% din voturi. Boss-ul Ebay, John Donahoe, a înregistrat cea mai semnificativă urcare în clasament față de anul trecut, de la 30%, la 65%. Directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, a coborat de la 96% (approval rating), la 89%. Noul CEO al HP, Meg Whitman, are o rată de aprobare de 76%, mult mai mare decât avea fostul CEO al HP, Leo Apotheker, în momentul plecării din companie.
Printre directorii executivi ai celor mai bune companii în care ai putea să lucrezi în 2012 de află și CEO-ul Sephora, David Sulițeanu, care deși s-a născut, a crescut și și-a construit cariera în SUA, are strămoși în Ungaria și România. El este CEO-ul Sephora din 2000.
j
Citiţi şi: Ce beneficii au angajaţii marilor companii de IT: Google, Facebook, Twitter