Contractul a fost încheiat pe o perioadă lungă, potrivit reprezentanţilor companiei, ceea ce ar putea însemna cinci ani, după standardele pieţei locale. Potrivit companiilor de consultanţă imobiliară, chiriile medii practicate în zonele semicentrale sunt de 13-15 euro/mp/lună, ceea ce ar însemna că Liviu Tudor va încasa din parteneriatul cu UniCredit circa 8,4 mil. euro.

UniCredit Business Partner va ocupa patru etaje din imobilul de clasa A şi din noiembrie, anul acesta, birourile centrale din România ale companiei vor fi localizate în Novo Park.

Printre chiriașii complexului de birouri din Pipera se numără Kraft, Procter & Gamble, Hewlett-Packard, Raiffeisen, Infineon, Garanti Group, Yokagawa, ITC Networks/Luxoft, Eurest, Ringier şi Veolia Water.

Novo Park este format din şapte clădiri de birouri, pe o suprafaţă de peste 70.000 mp. Pe lângă parcul de birouri din Pipera, Genesis Development mai deţine şi complexul West Gate, localizat în zona Militari, care dispune de 60.000 mp de spaţii închiriabile.