Fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra Dragnea, a plecat în Statele Unite, să studieze actoria, în anul 2018. De atunci, ea a avut mai multe roluri în producții mici.

”Am fost pasionată de actorie dintotdeauna. De când eram foarte mică mi-am dorit să fiu actriță și toți cei din jurul meu știau despre acest vis al meu. În timpul școlii am participat la diferite programe de actorie, cursuri de teatru și workshop-uri. Dar, după ce am absolvit un Conservator de actorie la Institutul “Lee Strasberg” din Los Angeles, pot spune că am început să mă concentrez pe a construi o cariera în acest domeniu”, a spus Alexandra Dragnea.

Fiica lui Liviu Dragnea are rolul principal într-un scurt-metraj

În prezent, după câteva apariții în clipurile partenerului ei, Alex Mațaev, Alexandra Dragnea va avea un rol principal într-un scurt-metraj.

Producția se numește ”Magdalena” și spune povestea unei fetițe răpite de un șef al crimei, antrenată să devină o asasină perfectă. După 12 ani, fata este trimisă să-și asasineze propria mamă, moment în care își reîntâlnește fratele de care a fost separată.

Filmul de scurt-metraj a fost filmat în Belgia și Olanda, și a avut un buget estimat de 1.150 de euro. Regizorul producției este Quinn van der Priem, iar în film apare și Alex Mațaev, în rolul unui dealer de droguri.

Alexandra Dragnea este la începutul carierei

Alexandra Dragnea a spus că are multe proiecte în plan, iar acesta este doar începutul carierei sale.

”Momentan lucrez la câteva filme scurte, pe care intenționez să le trimit la diverse festivaluri de film. Totodată, aplic și particip la probele de casting pentru proiectele care mi se par interesante, atât în România, cât și la nivel internațional.

E posibil să mergi la un casting pentru prima dată și să primești rolul, dar este la fel de posibil să mergi la zeci, chiar sute de casting-uri, și să nu ai succes la niciunul. Acest lucru este valabil oriunde în lume, nu doar în România. Poate în România este puțin mai ușor, comparativ cu Anglia sau America, unde concurența este mult mai mare.

Este o meserie în care trebuie să te obișnuiești cu respingerea încă de la început și să înțelegi că nu are legătură cu tine. Faptul că nu ai reușit sa obții un rol la un casting nu înseamnă că nu ești suficient de bun sau că ai făcut ceva greșit. Pur și simplu, nu te-ai potrivit cu viziunea regizorului sau a directorului de casting. Este important să nu renunți, să continui să muncești și să nu uiți de motivația inițială care te-a condus pe acest drum.”, a mai spus fiica lui Liviu Dragnea. 

Familia a susținut-o întotdeauna

De asemenea, Alexandra Dragnea a spus că familia ei a fost tot timpul alături de ea și a susținut-o în toate proiectele sale.

„Familia mea se bucură pentru mine. Întotdeauna m-au susținut în tot ceea ce mi-am dorit să fac și m-au încurajat să îmi urmez propriile alegeri.”, a dezvăluit Alexandra Dragnea.