LIVE SCOR Simona HalepIrina Begu! Meci de infarct la Roland Garros

LIVE SCOR TEXT SIMONA HALEP – IRINA BEGU 6-3, 6-4

Final de meci! Halep a câștigat și setul 2 cu 6-4.

Revenire surpriză a Simonei, 5-3 pentru Halep după ce a reușit încă un break

4-3 pentru Begu

Begu conduce în setul 2 cu 3-2

Revenire de senzație a Irinei Begu, a reușit să recupreze breakul pierdut, 2-2

2-1 pentru Halep, după un break reușit în setul secund

1-1 la începutul setului 2

Setul 2

Halep a câștigat primul set cu 6-3

Halep servește pentru set. Este 5-3 pentru Simona

4-1 pentru Simona în fața lui Begu

Halep face spectacol, 3-0 pentru Simona!

UDPATE ora 18:09: Game câștigat la zero de Simona și break cu prima ocazie. Halep conduce cu 2-0

UPDATE: Partida a început la 18.05! 

UPDATE 3: Meciul dintre Jack Sock și Dominic Thiem, care se dispută pe terenul unde va juca Simona, a ajuns în setul 3, care ar putea fi ultimul. Asta însemnă că meciul Simona Halep – Irina Begu poate începe în jurul orei 17:50.

UPDATE 2: Noua oră a partidei este 17.45. Vom reveni cu amănunte

UPDATE: Meciul era așteptat să înceapă la 16.45, dar ora s-a decalat. Acesta poate fi urmărit LIVE VIDEO pe Digi Sport 2.

În doar câteva ore va avea loc un meci de infarct pentru România, Simona Halep urmând să joace cu Irina Begu, în prima confruntare decisivă între două românce.

Totul se va întâmpla la Roland Garros, în turul 2 al celui mai mare turneu pe zgură. Meciul va începe după ora 16.00.

Meciul va fi urmărit intens de toți iubitorii de tenis și nu numai, mai ales că acesta este prima confruntare dintre cele două românce pe tabloul de simplu al unui Grand Slam.

LIVE SCOR Simona Halep – Irina Begu! Meci de infarct la Roland Garros

Simona Halep (2 WTA) și Irina Begu (72 WTA) vor juca a treia partidă a zilei de miercuri de pe arena „Suzanne Lenglen”, astfel că va începe după ora 16:00.

Simona Halep și Irina Begu s-au mai întâlnit în carieră de șapte ori, iar rezultatele din precedentele meciuri directe îi oferă Simonei statutul de favorită certă în partida din turul doi de la French Open.

Halep, care este şi principala favorită de la Paris, a câștigat de fiecare dată în fața Irinei Begu, la simplu, ultima dată în urmă cu mai puțin de două luni, în semifinalele turneului de la Praga.

LIVE SCOR Simona Halep – Irina Begu! Meci de infarct la Roland Garros

De altfel, înainte de disputarea partidei, Simona Halep a susținut că mental este dificil să joci cu cineva din aceeași țară.

„Dar atunci când intru pe teren totul se schimbă. Cu Irina e mai dificil pentru că suntem prietene, este o persoană deosebită. Sper să facem un meci frumos, ca de fiecare dată”.

Ea a arătat că este din aceeași generație cu Begu și că au jucat de foarte multe ori tenis.

„Nici nu mai știu, îmi aduc aminte de selecții, îmi aduc aminte când am jucat chiar în Mamaia, cred că o finală, un turneu ITF, la clubul Idu. Au fost multe meciuri, am amintiri frumoase”, a punctat Halep.

Și Irina Begu a avut numai cuvinte frumoase la adresa lui Halep: Cu Simona mă înţeleg extraordinar de bine. Am legat o prietenie frumoasă, vorbim multe, ne sfătuim, ne încurajăm.

LIVE SCOR Simona Halep – Irina Begu! Meci de infarct la Roland Garros

Trebuie spus că Simona Halep, locul 2 WTA, este într-o formă maximă. Ea a învins-o duminică pe jucătoare de origine spaniolă Sara Sorribes Tormo, locul 70 în ierarhia mondială, în turul 1 la Roland Garros 2020. Partida a avut loc pe arena Philippe Chatrier, cea mai mare din complexul de la Paris. Halep și Tormo s-au întâlnit pentru prima dată în carieră, într-un meci de tenis.

La rândul ei, Irina Begu este și ea într-o formă de zile mari. Ea a câștigat în fața lui Jil Teichmann (Elveția, 54 WTA), într-un meci care a durat două ore și 30 de minute. Românca a ajuns astfel în turul doi al turneului, fapt pentru care va primi un cec de 84.000 de euro şi 70 de puncte WTA.

LIVE SCOR Simona Halep – Irina Begu! Meci de infarct la Roland Garros

Simona Halep și Irina Begu s-au mai întâlnit în carieră de șapte ori, iar rezultatele din precedentele meciuri directe îi oferă Simonei statutul de favorită certă în partida din turul doi de la French Open.

Principala favorită de la Paris a câștigat de fiecare dată în fața Irinei Begu, la simplu, ultima dată în urmă cu mai puțin de două luni, în semifinalele turneului de la Praga.

Chiar dacă au mai jucat în alte șapte ocazii în circuitul WTA, meciul de la Paris va consemna prima confruntare directă dintre cele două sportive pe tabloul principal de simplu al unui turneu de Grand Slam.