Ies la iveală amănunte cutremurătoare din cazul Caracal, cel care a șocat toată România. Cei de la Antena 3 au făcut publică lista cu posibilii complici ai lui Gheorghe Dincă. Sunt instituții care ar fi trebuit, de fapt, să se ocupe de cazul Caracal pentru ca acesta să nu capete o asemenea amploare și să nu se ajungă la atâtea crime.

Sursa citată spune că cel puțin unul dintre vecini, șefi din Poliția Caracal sau IPJ Olt, procurorii din zonă, lideri din clanurile interlope, dar și politicieni cu funcții importante în stat ar fi complici cu Dincă.

De altfel, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a dezvăluit că cei de la DIICOT nu se rezumă la teoria lupului singuratic și că ia în calcul ipoteza ca Dincă să fi avut mai multți complici. „Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia sau publică. E vorba de comunicarea cu populația. Este o luptă care nu se dă doar pentru acest copil minunat, care s-a dovedit un înger, un erou. Eu sper că este în viață. Oamenii din țara asta nu sunt concentrați pe caz că este un copil, ci pentru că și ei au copii. Nu aveți idee câte clanuri de muncă sunt în Italia și Spania pe acest subiect. Eu cred că DIICOT va avea multă muncă în următorii ani. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Lucrurile intră pe un făgaș normal totuși. Au început să meargă și pe alte piste. Încep să am încredere în ei”, a declarat Alexandru Cumpănașu.