Într-un interviu acordat pentru VIVA, Lidia Buble a povestit cât de importantă este familia pentru ea și care este relația pe care o are cu părinții săi, în special cu tatăl său.

Întrebată dacă părinții ei ocupă rolul de psiholog în viața sa, Lidia Buble a mărturisit că tatăl său este într-adevăr un om sfătuitor la care apelează atunci când are nevoie.

„Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare”, a mărturisit Lidia.

Totodată, artista a mai povestit că întotdeauna părinții i-au oferit învățături de care a avut nevoie.

„Mai nou, toată lumea oferă diverse învățături sau predici pe care le-am auzit și în biserică și care, parcă acum, de când am trecut de 27 de ani, sunt mult mai importante, intens trăite și simțite”, a mai spus artista.

De asemenea, Lidia a mărturisit care au fost cele mai de preț lucruri pe care le-a primit de la părinții săi.

„Mai luam câte o papară”

„Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare”, a spus artista.

În ceea ce privește cea mai dură corecție, se pare că artista nu a primit niciodat vorbe grele din partea celor dragi ei.

„Când ai 11 copii și ziua are tot 24 de ore, e drept că îți mai pierzi răbdarea. Poate că, de multe ori, corecțiile au fost nemeritate, însă nu mi-au spus niciodată vorbe care să mă rănească. Și da, din când în când, îmi mai luam câte o papară de la ei, recunosc”, a mai spus Lidia Buble.