Cunoscatorii in materie de whisky si colectionarii de profil vor avea sansa de a intrat in posesia unei sticle cu un continut aparte. Compania Pernod Ricard lanseaza in Romania o serie limitata de sticle numerotate individual de wisky marca Chivas Regal, vechi de 25 de ani. Colectia „Chivas Regal 25 Years Old” este compusa din 50 de sticle, care vor fi pusa in vanzare, din 17 noiembrie, timp de cinci saptamani, cate 10 bucati pe saptamana.

Licitatia se va desfasura online pe site-ul www.chivasregal25.ro, iar valoarea de pornire pentru fiecare sticla in parte va fi de 500 de euro. „Aceasta lansare este un adevarat motiv de bucurie pentru toti cunoscatorii. Organizarea unei licitatii online este o miscare fireasca luand in considerare stocul limitat de sticle”, a declarat Tudor Furir, directorul Pernod Ricard.

Cunoscatorii ar descrie un Chivas Regal vechi de 25 de ani, drept o licoare cu o cremozitate de fondanta si un buchet puternic in care se simt arome de portocale dulci si piersici, cu note de marzipan, nuca si ciocolata. Fiecare sticla contine un amestec unic de whisky maturat 25 de ani in butoaie de stejar.