Centrul comercial Liberty Center din Bucuresti a fost inchiriat 100% inainte de deschiderea oficiala, care va avea loc pe 31 octombrie, au anuntat reprezentantii Colliers International, agent exclusiv al proiectului Liberty Center.

“Toate spatiile au fost predate chiriasilor inainte de termen, ceea ce reprezinta o premiera pentru piata autohtona a centrelor comerciale” au anuntat reprezentantii Collliers.

Cu o suprafata inchiriabila de 25.000 mp, Liberty Center ofera un mix de 100 de magazine, primul cinema complet digital, precum si primul patinoar indoor dintr-un mall din Bucuresti. Printre ancorele Liberty Center pe zona de fashion ancore precum Marks & Spencer, Next, Reserved, Cropp Town, Sprider, Hervis; Altex/Media Galaxy, care va opera pe segmentul de electrocasnice si supermarketul Billa. In zona de food court se vor regasi restaurante si cafenele precum Starbucks, Burger King, Mc Donalds, KFC, Pizza Hut, Asia, care vor imbia clientii prin bucatarii diferite si o gama variata de produse.

Centrul comercial Liberty Center, primul mall cu patinoar din Capitala, este realizat de grupul irlandez Mivan printr-o investitie de 70 de milioane de euro. Acesta este amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si Progresului si mizeaza pe circa 30.000 de vizitatori zilnic. Constructia complexului a demarat in octombrie 2007.

Pe langa patinoar, Liberty Center vine si cu o un cinematograf complet echipat cu tehnologie digitala 3D, cu 7 sali si 1.500 de locuri. Mall-ul dispune si de 700 de locuri de parcare.

Pe langa Liberty Center, Mivan, aflat pe piata locala din 1998, are in derulare mai multe proiecte rezidentiale si comerciale: 10 mall-uri dezvoltate sub brandul Tiago si un ansamblu de 651 de apartamente in Bucuresti denumit New Town Residence.