Olguța Vasilescu vorbit la România TV despre ce înseamnă pentru PSD aducerea lui Radu Mazăre în țară.

”Cred că înseamnă același lucru cu aducerea domnului Popa, tot în campanie electorală, când Traian Băsescu avea nevoie de acel ceva în dezbaterea pe care a avut-o cu Mircea Geoană. Este foarte ciudat că îl aduc chiar acum în perioadă de campanie electorală. Cu certitudine, nu a vrut să evadeze. Cu certitudine, nu a vrut nici să ceară azil politic. Cu certitudine, vine în țară. Cu certitudine, Ministerul Justiției a făcut toate demersurile necesare pentru a-l aduce în țară. L-au folosit atunci pe Nicolae Popa ca pe o armă politică, o armă electorală. Exact asta cred că se întâmplă acum cu Radu Mazăre.

Credeți că PSD îl aduce? Mie îmi sună a rețeta din 2016, când toți oamenii noștri de forță erau fie chemați la DNA, fie plimbați în cătușe, cum eram și eu. Din păcate, uite că nu le-a folosit. Sperăm să nu le iasă aceeași rețetă, că oamenii nu sunt proști și au văzut că justiția este folosită ca armă electorală.

Radu Mazăre chiar a fost un primar bun, iar într-un sondaj pe care l-am făcut, era clasat în primele trei locuri”, a spus Lia Olguța Vasilescu în cadrul emisiunii ”News Line”, de la România TV.