Lia Olguța Vasilescu a reacționat pe pagina sa de Facebook la declarațiile fostului președinte, Traian Băsescu, făcute la B1TV.

„Pai, sa isi ia tara inapoi, zic! Doar asa a votat poporul! Cum spun ei adevarul doar dupa campaniile electorale…”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Reacția Olguței vine ca răspuns la declarațiile făcute de fostul șef de stat:

”Trebuie ținută cârma. E un moment de criză. Un moment de criză majoră în coaliție. Degeaba mai vorbesc de legitimitatea pe care au avut-o în 2016, ea e înjumătățită și transferată opoziției.

Dăncilă trebuie să demisioneze, categoric, e cea mai bună soluție. Greșește că nu o face. Ea e controlată de baronimea locală. Greșește! Va duce PSD la 10-12%! Doamnă, nu vă lăsați păcălită de haita din jurul dumneavoastră. Mergeți la Cotroceni și depuneți mandatul!

Când Dumnezeu vrea să te batjocorească, îți ia mințile. Așa e Orlando ăsta, discotecarul.

Ei nu mai pot guverna. Mandatul trebuie predat la președinte și el să găsească o soluție. El a cerut demisia, înseamnă că știe ce vrea să facă, nu o cerea aiurea.

Trebuie oprit acest program criminal, în care secătuiesc finanțele țării și nu dau niciun ban la investiții. Ei au înțeles doar atât: ne cumpărăm simpatie dând bani la populație. Nu rezistă Guvernul până la Congresul PSD. E presiune din partea societății, proteste în stradă.”, a declarat Băsescu.