Olguţa Vasilescu a criticat marţi şedinţa maraton a Guvernului Orban în care s-au dat mai multe ordonanţe de urgenţă. Fostul ministru al muncii a transmis un mesaj pe Facebook cu privire la o ordonanţă de urgenţă adoptată de Guvern prin care Raiffeisen Bank a fost iertată de obligaţia de a plăti peste un miliard de lei printr-o decizie a ÎCCJ. Dezvăluirea făcută de Lia Olguţa Vasilescu a provocat numeroase reacţii.

“Circul de stat s-a mutat la Palatul Victoria! Se dă o ordonanţă pe sfertul de oră, fără să fie avizele necesare, lucrată pe genunchi de angajaţii ministerelor aduşi de acasă ca sa lucreze noaptea ca hoţii! Au aprobat şi scutirea băncilor de 1,3 mld lei, bani datoraţi statului ca urmare a unor hotărâri judecatoreşti. Nu mergeţi după fentă! Nu clienţii trebuiau să plătească, aceea e altă poveste, ci băncile!

Printre cele scutite e si una al cărei director sărea în piaţă ca mingea, alături de angajaţii săi, la protestele contra guvernelor PSD. Acum îşi primeşte plata, că doar nu îngheţa ca fraierul pentru principii! Vedeţi? Dacă nu au venit şi copiii să ţipe să plece PSD, nu merită alocaţii! Cică nu au bani pentru alocaţii şi pensii şi autostrăzi! Bine că au pentru bănci!”, a scris Olguţa Vasilescu marţi seara pe Facebook.