LG introduce GM750, primul terminal din seria LG de 13 telefoane inteligente dotate cu Windows Mobile 6.5 pe care compania o va lansa până la finalul anului 2010.

LG GM750 are un ecran complet tactil cu o diagonală de 3 inch ideal pentru navigarea pe Internet, scrierea mesajelor şi a diverselor însemnări sau localizarea unei adrese cu ajutorul sistemului de navigare GPS încorporat.

Alături de conexiunea la Internet şi e-mail, utilizatorii pot descărca aplicaţii direct pe telefonul mobil prin Windows Marketplace versiunea pentru mobile sau pot beneficia de back-up în mod automat, transfer de poze, muzică, date pe calculator utilizând gratuit serviciul My Phone.

Mai mult, prin Windows Live aceştia îşi pot verifica contul de Hotmail sau de IM sau prin sistemul de jocuri video Xbox. Încorporând în plus o cameră cu rezoluţie de 5 megapixeli, modelul GM750 oferă utilizatorilor toate instrumentele, funcţiile şi aplicaţiile de care aceştia au nevoie.

Până la finalul anului în curs, LG va lansa în Europa încă două terminale, un model cu tastatură tactilă glisantă şi Qwerty şi un model cu tastatură Qwerty integrală.Telefonul este disponibil exclusiv în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi din toată ţara, la preţuri începând cu 229 euro (TVA inclus) pentru abonamentele încheiate pe doi ani.

SURSA: LG