Disponibile in mai multe versiuni, noile produse cuprind un set extins de funcții pentru cei mai pretențioși gameri, ce includ: tehnologie FreeSync, Motion Blur Reduction 1ms, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer si multiple moduri de Gaming. Prezente in cadrul evenimentului de lansare de astăzi modelele 34UM69G, 29UM69G,  24GM79G, 24MP59G și 27MP59G se adresează tuturor segmentelor de pasionati de jocuri, într-o paletă largă de prețuri. 

Cu noile moduri Gaming, utilizatorii pot alege condițiile de joc pentru a-și optimiza experiența în fața monitorului. 3 moduri predefinite vin în întâmpinarea gamerilor, două First Person Shooter (FPS) și un mod RTS presetat astfel încât fiecare poate alege rapid pe cel care i se potrivește. 

Noua gamă de monitoare primește un design rafinat, in culori cu nuanțe de roșu și picior de sprijin V-shape ce se va integra perfect într-o configurație gaming de ultimă generație. 

LG 34UC79G 21:9 UltraWide curbat

Primul ecran de gaming din lume, curbat, la frecvență 144Hz IPS 21:9 UltraWide TM, 34UC79G, combină un refresh extrem de rapid cu tehnologia avansată Motion Blur Reduction pentru o experiență de gaming fără precedent. Monitorul poate afișa succesiuni rapide de imagini lipsite de enervantele efecte de tearing și stuttering, în culori precise, din orice unghi, fără distorsiuni. Echipat cu funcții cum ar fi Black Stabilizer și Dynamic Action Sync, 34UC79G a fost creat special pentru gamerii de astăzi. Black Stabilizer asigură un contrast curat, ce permite utilizatorilor să identifice și cele mai întunecate obiecte, iar Dynamic Action Sync reduce efectul de lag al imaginilor pentru un gamplay cursiv, fără întârzieri. De asemenea, modelul 34UC79G este echipat cu tehnologie AMD FreeSyncTM.

Monitorul oferă gamerilor posibilitatea de a activa funcția crosshair ce adaugă o țintă fixă în centrul ecranului pentru o mai bună acuratețe în jocuri FPS, dar și o clemă de prindere a firului de mouse pentru un comfort extins. Cu o formă curbată și aspect imersiv 21:9, 34UC79G prezintă fanilor FPS, RTS sau MMORPG o alternativă de gaming la cel mai înalt nivel.