Televizorele Cinema 3D LG îmbină prima imagine certificată „Flicker-free” cu un confort sporit de vizualizare. Lipsa bateriei, ochelarii extrem de uşori, imaginea mai luminoasă şi unghiul de vizualizare mai mare, fac din Cinema 3D televizorul ideal pentru vizionarea conţinutului 3D.

„Când vorbim de vizualizarea conţinutului 3D pentru perioade lungi de timp fără a simţi vreun disconfort, atunci Cinema 3D este alegerea perfectă”, a declarat Kyung-hoon Byun, vicepreşedinte executiv şi director internaţional de vânzări şi marketing al companiei Home Entertainment a LG Electronics.

1.500 de invitaţi din întreaga Europă dar şi alte regiuni au sosit la Paris pentru a viziona o proiecţie a noului film 3D Rio pe un ecran gigantic de 27 m x 11 m. Două recorduri au fost stabilite în seara lansării Cinema 3D – cea mai numeroasă audienţă care a vizionat un film 3D pe cel mai mare ecran 3D din lume – ambele confirmate de Cartea Recordurilor imediat după eveniment. Printre invitaţi s-au numărat şi actorii Sophie Marceau şi Isabelle Giordano şi regizorul Claude Lelouch.