Terasa 37 se deschide pe Calea Victoriei chiar in fata hotelului Novotel Bucarest City Centre cu un meniu special de inghetata.

Odata cu venirea verii, Novotel Bucarest City Centre a deschis in data de 09 Iunie, Terasa 37. Cu o capacitate de 54 de locuri, aceasta reda specificul terasei frantuzesti cu o atmosfera tipic pariziana chiar in centrul orasului. Vino si descopera un loc autentic unde te poti delecta cu inghetate delicioase si cu bauturi traditionale.

Terasa 37 face parte din conceptul Barului 37 ce este amplasat la parterul hotelului. Acesta garanteaza o atmosfera unica si moderna in cea mai eleganta zona a Bucurestiului. Bar 37 va da oportunitatea de a admira minunata priveliste de pe Calea Victoriei in timp ce savurati un pahar de vin sau preparate delicioase impreuna cu prietenii sau cu partenerii de afaceri.

Novotel detine aproximativ 400 de hoteluri si resorturi in centrul marilor orase internationale, in centre de afaceri, si destinatii turistice, in 60 de tari. Peste tot in lume, personalul nostru sustine valorile fundamentale ale marcii, design-ul modern, simplitatea si eficienta, facandu-i pe clienti sa se simta ca acasa.

Oferind servicii hoteliere variate, Novotel acopera atat nevoile clientilor care calatoresc cu afaceri cat si celor ce calatoresc in timpul liber. Oaspetii vor gasi intotdeauna camere spatioase potrivite atat pentru relaxare cat si pentru lucru, o gama variata de produse in resturantele si barurile hotelului, zone de joaca pentru copii, centre de sanatate si spatii pentru relaxare.