eMAG nu anunţă ora la care începe campania de reduceri, însă ultimele ediţii au fost organizate în jurul orei 7:00. La prima ediţie, din 2011, eMAG a anunţat ora lansării Black Friday, iar aproape 100.000 de  persoane dădeau click pe refresh pe pagină. Toate sistemele IT ale magazinului au căzut, iar toată ziua s-a muncit la repararea lor. La prima ediţie Black Friday, eMAG a pierdut un milion de euro. 

Cei care vor să afle ora la care începe Black Friday la eMAG trebuie să îşi instaleze aplicaţia disponibilă pe Google Play şi App Store. Activează notificările ca să poţi fi anunţat de îndată ce se dă startul. 

Cei care sunt cu ochii pe oferte trebuie să știe că șansele de a prinde un super preț cresc odată cu instalarea aplicației. 

Anul trecut, de Black Friday, în primele 10 minute ale evenimentului de shopping, nu mai puțin de 78% dintre comenzile plasate de clienți au fost făcute din aplicația eMAG, în timp ce 19% de pe site și 3% de pe varianta de mobil a site-ului. 

Pentru a fi siguri că și anul acesta au cât mai multe șanse să-și cumpere produsul dorit la preț de Black Friday, clienții au la dispoziție un ghid de cumpărături detaliat de eMAG. Iată care este acesta:

Pregătește lista cu produsele favorite!
Asigură-te că ai datele complete în cont!
Pentru a comanda rapid, intră în contul tău și completează adresa de livrare. 
Instalează aplicația eMAG și afli când începe Black Friday!
Activează notificările ca să te anunțăm de îndată ce dăm startul! 
Cu cardul salvat cumperi imediat