Compania de audit, asistenţă fiscală şi consultanţă KPMG România a anunţat numirea unui nou coodonator al Departamentului de Consultanţă Fiscală, în persoana lui Mark Gibbins. Acesta va prelua funcţia începând cu 1 octombrie 2009. Gibbins îl va înlocui pe Patrick Leonard. 

Mark Gibbins a lucrat ca Partener în Marea Britanie, Portugalia, şi mai recent, Coordonator al Departamentului de Consultanţă Fiscalp în Slovacia la birourile KPMG din aceste ţări.

Mark este cetăţean britanic şi s-a angajat la KPMG după ce a absolvit Universitatea Bristol din Marea Britanie în 1980. S-a specializat in servicii profesionale de consultanta a Investiţiilor Străine Directe, în restructurări, fuziuni precum şi facilităţi fiscale. Este expert contabil certificat în Marea Britanie, membru al Institutului Experţilor Contabili din Marea Britanie şi Ţara Galilor (FCA).

KPMG este o reţea globală de firme profesionale care furnizează servicii de audit, asistenţă fiscală şi consultanţă care îşi desfăşoară activitatea în 140 de ţări şi are 135.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume.

KPMG Romania îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent are peste 600 de angajaţi şi partneri, atât români cât şi expaţi.