Laura Codruța Kovesi pare să fi dat lovitura în 2020. După ce a prins un loc mult râvnit la Bruxelles, ajungând șefa Parchetului European, se pare că fosta șefă a dat lovitura și pe plan personal, acolo unde s-a aflat că se recăsătorește, după ce iubitul de la SPP, cel care i-a oferit protecție ani de zile, a cerut-o de nevastă.

Kovesi se recăsătorește

Începând cu acest an, Laura ocupă una dintre cele mai înalte funcții din justiția europeană, funcția de procuror-șef al Parchetului European, instituție cu sediul central la Bruxelles. Laura Codruța Kovesi, pe plan personal a fost mai tot timpul o persoană discretă. În vârstă de 47 de ani, procurorul a fost căsătorită cu Eduard Kovesi din 2002 până în 2009, scrie playtech.ro.

Laura Codruța Kovesi, cerută în căsătorie de iubitul SPP-ist

Divorțul de Eduard Kovesi a fost unul discret, însă au existat multe zvonuri precum că bărbatul ar fi fost obligat să semneze un contract de confidențialitate. În 2018, după mulți ani în care s-a dedicat doar carierei, au apărut informații potrivit cărora Laura ar avea o relație cu SPP-istul care a protejat-o ani la rând.

Laura a recunoscut că are o relație stabilă într-unul dintre puținele interviuri pe care le-a acordat, dar nu a vrut să spună cine e bărbatul. Întrebată de prezentatoarea Andreea Esca dacă are în minte vreun personaj celebru cu care ar vrea să rămână blocată în lift, răspunsul Laurei a fost: ”cel la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața”.

Potrivit informațiilor obținute de Impact.ro, se pare că Laura Codruța Kovesi a fost cerută de soție de bărbatul cu pricina, întâmplare care a avut loc într-un cadru romantic, anul trecut. Procurorul-șef i-a răspuns iubitului ei că nu este încă momentul pentru un asemenea pas și că ar accepta să ajungă, din nou, în fața altarului, numai dacă ar rămâne însărcinată.

Conform declarațiilor pe care le-a făcut public, cea mai mare dorință a Laurei este să devină mamă:

„Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doresc copii. Dacă se va întâmpla, foarte bine”, a spus fosta șefă DNA.