Președintele Klaus Iohannis va avea miercuri, 25 noiembrie, la ora 15:00, o ședință de urgență la Palatul Victoria. Administrația Prezidențială informează că în cadrul ședinței se vor discuta și evalau măsurile cu privire la gestionarea pandemiei de coroavirus.

La ședință au fost convocați premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunță Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă.

La ședință vor fi abordate teme precum gestionarea pandemiei și efectul restricțiilor, pregătirea campaniei de vaccinare, precum și suplimentarea paturilor ATI, în condițiile în care, potrivit ultimului bilanț, numărul pacienților internați în secțiile de terapie intensivă a ajuns la 1.204.

Potrivit ultimelor date ale autorităților, numărul total al paturilor la ATI este de 1.428.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin