Preşedintele României, Klaus Iohannis, face mişcarea momentului în politică! Şeful statului are o întâlnire surpriză astăzi. S-a aflat unde merge preşedintele.

Iohannis, întâlnire de ultimă oră

Preşedintele Klaus Iohannis are astăzi o întâlnire de ultimă oră, extrem de importantă. Şeful statului urmează să se întâlnească cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel.

Cei de la Administraţia Prezidenţială au dezvăluit faptul că întâlnirea dintre şeful statului şi Patriarhul Daniel va avea loc la ora 13,00, la Reşedinţa Patriarhală.

Iohannis, întâlnire cu cei din Guvern

Întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Patriarhul Daniel vine la mai puţin de 24 de ore de cea pe care şeful statului a avut-o cu cei din Guvern.

Klaus Iohannis s-a văzut luni cu liderii partidelor din coaliție, respectiv Ludovic Orban, Dan Barna și Kelemen Hunor. Alături de cei trei lideri este chemat și premierul Florin Cîțu.

Întâlnirea de urgență a avut loc la Vila Lac. La această ședință au fost chemați liderii coliției de guvernare. Întâlnirea şeful statului cu liderii PNL, USR PLUS şi UDMR şi cu premierul Florin Cîţu a avut loc la Vila Lac, iar tema discuţiilor va fi bugetul de stat pe acest an, au precizat sursele citate.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut până în prezent mai multe întâlniri cu liderii coaliţiei de guvernare. Întâlnirea a avut loc după ce liderii coaliţie de guvernare nu s-au pus de acord, în primă instanţă, în privinţa bugetului de stat pe 2021.

Sursa foto INQUAM / George Calin