Acestea sunt decretele pe care Klaus Iohannis le-a semnat azi:

Decret privind eliberarea din funcția de judecător, delegată în funcția de președinte al Secției a II-a civilă din cadrul Curții de Apel Ploiești, a doamnei Iuliana Lucăcel – pensionare, la data de 1 mai 2020.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Ilfov a doamnei Claudia Gherbovan-Silinescu – pensionare, la data de 1 mai 2020.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Prahova a doamnei Daniela Gheorghe – pensionare, la data de 1 mai 2020.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Orăștie a domnului Napoleon Florea – pensionare, la data de 1 septembrie 2020.

Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a domnului Cătălin Purcărin – pensionare, la data de 1 mai 2020.

Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a doamnei Cornelia Dumitru – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a domnului Dragoș Muntean – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcție a unui procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul București a domnului Alexandru Frunză-Nicolescu – ca urmare a exercitării unei funcții în cadrul EUROJUST – la data de 1 iunie 2020, notează Administrația Prezidențială.