Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele de pensionare pentru 10 judecători şi un procuror, anunță Administrația Prezidențială.

Cei 10 judecători au activat până în prezent la Judecătoria Fălticeni, Judecătoria Botoșani, Judecătoria Pitești, Judecătoria Oradea, Tribunalul Teleorman, Tribunalul Ilfov, Tribunalul Călărași, Curtea de Apel Brașov, Curtea de Apel București  și Tribunalul București.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat. 11 magistrați sunt eliberați din funcție

Astfel, șeful statului și-a pus semnătura pe următoarele decrete:

Decret pentru promulgarea Legii privind respingerea Ordonanței Guvernului nr. 15/2018 pentru completarea art. 15 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 90/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene (PL-x 589/22.10.2018).

Decret privind eliberarea din funcția de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Fălticeni a doamnei Georgeta Sărmășanu – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Botoșani a doamnei Maria Dicu – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Pitești a domnului Cristian Căpitănescu – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Oradea a doamnei Maria Elena Pașcu – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Teleorman a doamnei Mihaela-Narcisa Vîrdol – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Ilfov a doamnei Daniela Ivan – pensionare.

Procuror grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pensionat

Decret privind eliberarea din funcția de judecător a doamnei Gabriela Tănase, președintele Secției penale a Tribunalului Călărași – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Brașov a doamnei Maria Carmen Tică – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de procuror militar șef al Secției de urmărire penală la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a domnului colonel magistrat Alin-Silviu Lazăr – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel București a doamnei Monica Niculescu – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul București a doamnei Mihaela Stăncescu – pensionare.

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Călărași a doamnei Neluţa-Marinica Tudorache – demisie.

Sursă foto: INQUAM Photos.