Kingston SSDNow V200 oferă un plus de valoare şi performanţă utilizatorilor care îşi doresc o soluţie accesibilă pentru îmbunătăţirea performanţei sistemului şi extinderea duratei de viaţă a acestuia.

Noul Kingston SSDNow V200, cu interfaţă SATA Rev 3.0 (6Gb/s) este cu aproximativ de două ori mai rapid decât predecesorul său, SSDNow V100 SSD, la un preţ cu 20% mai mic, ceea ce îl face una dintre cele mai bune soluţii de pe piaţă, din punct de vedere al raportulului calitate/preţ.  

Cu o eficienţă sporită şi un preţ redus, SSDNow V200 este ideal pentru utilizatorii preocupaţi de buget, care îşi doresc pentru prima oară o soluţie de stocare pentru sistemul lor, bazată pe tehnologia Flash.

SSDNow V200  este disponibil în variante de capacitate de 64GB, 128GB şi 256GB, fie ca unitate indepedentă, fie sub forma unui kit de actualizare a sistemului, pentru o instalare cât mai facilă.

Acest kit-ul include unitatea SSD, aplicaţia de clonare, DVD-ul cu instrucţiunile video de instalare, cabluri (SATA şi alimentare), şi suporturile de montare pentru formatul de 3.5 inci. Pachetul pentru notebook-uri include unitatea SSD, DVD-ul cu instrucţiunile video de instalare, aplicaţia de clonare şi o carcasă de 2.5 inci pentru un transferul de date de la HDD la SSD în timpul clonării.

SSD-urile Kingston au o garanţie de trei ani şi support tehnic 24 / 7.