„Acest parteneriat global cu Samsung Electronics reprezintă trecerea la un nou nivel al cooperării noastre”, a declarat Garry Kondakov, Chief Sales and Marketing Officer în cadrul Kaspersky Lab. „Statutul de Golden Member în cadrul Samsung Entreprise Alliance Program ne va fi util în dezvoltarea soluţiilor de securitate mobile bazându-ne pe vasta experienţă a Samsung şi ne va ajuta să extindem canalele de distribuţie a suitelor noastre, prin intermediul reţelei globale a Samsung Electronics, îmbunătăţindu-ne astfel poziţia pe piaţă la nivel global”, a încheiat Kondakov.
Samsung Entreprise Alliance Program este un program de parteneriat complex, proiectat pentru a oferi beneficii personalizate în ceea ce priveşte vânzările,  marketing-ul şi dezvoltarea soluţiilor. Parteneriatul are scopul de a permite celor mai importanţi producători de software independenţi locali şi globali, precum şi partenerilor de integrare a sistemelor, să implementeze noi modele de profit cu ajutorul business-ului Samsung Electronics cu soluţii mobile.
În calitate de Golden Partner, Kaspersky Lab va furniza Samsung suitele Kaspersky Mobile Security şi Kaspersky Tablet Security, pentru a asigura protecţia terminalelor mobile Samsung ce operează sistemul Android. Aceste soluţii asigură cel mai înalt nivel de securitate pe baza protecţiei avansate împotriva încălcării intimităţii, a pierderii sau furtului dispozitivului, a apelurilor sau mesajelor deranjante, precum şi împotriva malware-ului.
De asemenea, statutul de Golden Partner al Kaspersky Lab prevede şi furnizarea de software de protecţie a consumatorilor pentru PC-urile, notebook-urilor şi netbook-urilor Samsung, care folosesc sistemul de operare Microsoft Windows. Pentru produsele utilizate în companii, Kaspersky lab va oferi suita Kaspersky Endpoint Security, diverse modele de business şi o abordare flexibilă, astfel încât să furnizeze cel mai înalt nivel de securitate pentru fiecare client corporate.