Kaspersky Lab România a dat startul campaniei „La Kaspersky, Krăciunul este verde!”, prin care oferă, până la 31 decembrie 2009, o reducere de 25% pentru toate licenţele iniţiale Kaspersky Antivirus şi Kaspersky Internet Security 2010, o licenţă pe viaţă Kaspersky, 10 licenţe valabile 1 an şi 100 de licenţe valabile 3 luni de zile, cu posibilitatea reînnoirii la un preţ special.

 „Concursul pe care îl organizăm în campania «La Kaspersky, Krăciunul este verde!» se va desfăşura online, mai multe detalii urmând să fie publicate pe www.kraciunverde.ro, site care va deveni activ începând cu 10 decembrie”, spune Andreea Cimpoeşu, Head of Marketing, Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Câştigătorii licenţelor vor fi desemnaţi pe baza mai multor criterii, iar cel care va primi o licenţă pe viaţă va fi extras prin tragere la sorţi”, completează Cimpoeşu. 

Noile produse Kaspersky 2010, destinate utilizatorilor individuali, încorporează avantajele tehnologiei Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) într-un modul de Control al Aplicaţiei, care alocă un rating de securitate pentru orice malware necunoscut. De asemenea, Kaspersky Internet Security 2010 include o tehnologie care nu se regăseşte în nicio altă soluţie de securitate, numită Sandbox. Aceasta funcţionează ca un mediu virtual în care aplicaţiile sunt rulate, fără ca modificările realizate prin intermediul lor să aibă efect asupra sistemului de operare. Astfel, computerul rămâne protejat în faţa posibilelor ameninţări informatice.

Recent soluţiile de securitate Kaspersky Antivirus 2010 şi Kaspersky Internet Security 2010 au fost premiate de două dintre cele mai apreciate laboratoare de testare. Astfel, Kaspersky Antivirus 2010 a fost certificat ca Advanced + de către AV-Comparatives, pentru rezultatele foarte bune obţinute de modulul de protecţie proactivă (bazat pe detectarea comportamentului aplicaţiilor, nu pe semnături), iar Kaspersky Internet Security 2010 a obţinut premiul Gold Zero-Day Protection Award din partea Anti-Malware Test Lab, pentru identificarea celor mai noi programe periculoase răspândite prin intermediul site-urilor infectate.

SURSA: Kaspersky